Gå igenom dagarna du deltagit och kontroller att de stämmer genom att kolla längst ner på skärmen där det ska stå att dagen stämmer. Om det inte står att dagen stämmer, gå igenom resor och aktiviteter den dagen och justera dem så att de stämmer och markera sen att dagen stämmer.

När du är nöjd med ditt bidrag till en undersökning och vill avsluta ditt deltagande kan du göra det på två av följande sätt:

• Stäng av rörelseloggning. Genom att stänga av loggning av rörelser i appen pausar du ditt deltagande i undersökningen och behåller tillgång till ditt konto, TravelVu ID och dina data. På så sätt kan du återgå till undersökningen eller använda TravelVu-appen i framtiden på samma konto. För att stänga av rörelseloggning klicka på kugghjulet i det övre högra hörnet och gå sedan till Inställningar>Logga rörelser> avmarkera rutan.

• Ta bort applikationen. Genom att radera applikationen raderar du även ditt konto, TravelVu ID och tillgång till dina tidigare data. Du kan radera ditt konto om du vill lämna studien du deltar i permanent och inte planerar att använda TravelVu-appen igen.

Obs: Kom ihåg att markera alla dagar som du vill skicka in till studien som korrekta innan du lämnar enkäten för att säkerställa att dina uppgifter ingår i studien.

Vill fortsätta använda TravelVu även efter studien?

- Då kan du byta till undersökningen Donate Data. Tryck då på kugghjulet i TravelVu-appen och gå sedan till Inställningar>Byt undersökning.