TravelVu har stöd för att föra över ditt TravelVu-ID från en telefon till en annan från och med TravelVu version 2.5

För att föra över ditt TravelVu-ID behöver du ha tillgång till både den gamla och den nya telefonen så att du kan läsa av en QR-kod på din gamla telefon med den nya.

Förbered den gamla telefonen

1. Öppna TravelVu
  2. Tryck på kugghjulet och sedan på Inställningar
  3. Scrolla ner och tryck på knappen Jag har en ny telefon
  4. Bekräfta att det här är din gamla telefon

Om du inte hittar knappen "Jag har en ny telefon" så kan du behöva uppdatera TravelVu på telefonen till senaste version.

På din nya telefon

1. Öppna App Store eller Google Play och ladda ner TravelVu
  2. Öppna TravelVu
  3. Tryck på knappen Överför från gammal telefon
  4. Tryck på knappen Scanna QR-kod
  5. Ge TravelVu åtkomst till kameran
  6. Rikta kameran mot QR-koden på din gamla telefon tills TravelVu stänger kamera-sökaren

TravelVu visar nu en laddar-symbol och slussar dig därefter vidare in i appen. Du ser nu dina gamla resor och enkätsvar från den gamla telefonen och kan fortsätta bidra till undersökningen du deltar i.

Avinstallera TravelVu på din gamla telefon

TravelVu stödjer inte att två telefoner med samma TravelVu-ID samtidigt samlar data. Vi har därför redan stängt av loggningen på din gamla telefon, men för att vara på den säkra sidan så rekommenderar vi att du avinstallerar TravelVu där. För att avinstallera TravelVu så öppnar du App Store eller Google Play och trycker på avinstallera.