I vissa undersökningar så skickas det ut push-notiser t.ex. med påminnelser eller annan viktig information kring undersökningen.

Om du inte får några notiser i notis-center i din telefon, kontrollera att TravelVu har tillåtelse att visa push-notiser.

På iPhone/iPad: Gå till hemskärmen => Inställningar => TravelVu => Notiser => Aktiverat

På Android: Gå till hemskärmen och öppna listan över appar => Inställningar => Appar => TravelVu => Notiser => Aktiverat

TravelVu - Meddelande-fliken

Om du inte lyckas aktivera push-notiser på din telefon kan du ändå läsa alla meddelanden som skickas ut från undersökningen i TravelVu-appen. Du hittar dem i Meddelande-fliken i nedre högra hörnet på skärmen.